Playgrounds – Speel je vrij

Je hebt al een geweldig leven opgebouwd, compleet met een liefdevol gezin, een comfortabel huis, een bevredigende baan en boeiende hobby’s. Je hebt al veel bereikt, maar soms merk je dat het moeilijk is om altijd met een positieve blik naar de wereld te blijven kijken.

Je mist niets, maar er knaagt iets aan je. Misschien is het tijd om even een pauze te nemen van dat voortdurende streven naar meer. Wat als je gewoon kunt blijven doen waar je van houdt, vol energie, en dat alles op jouw eigen unieke manier?

De Playgrounds – Speel je vrij is precies wat jij nodig hebt als je even wilt ontsnappen aan de druk om doelen te behalen.

Het is pure vrijheid, waarin je in het moment leeft, je emoties volledig kunt ervaren en 100% jezelf kunt zijn – of zelfs in een andere rol kunt stappen, als je dat wilt.

Hier mag alles. Het is jouw moment om te stralen.

Durf jij het aan om alles los te laten, te spelen? 

Dus, wat is het doel hier? 

  • Eyes wide-open and an open heart; Verwondering 2.0 voor jou.
  • Farewell to routine en sleur: Verwelkom spontaniteit en de inner chaos
  • Verhoog je creativiteit; Dompel jezelf onder in creativiteit, muziek en beweging, en ontdek hoe spelen je creativiteit een boost kan geven.
  • Verbinding met jezelf: Het is zo makkelijk om in het drukst van alledag jezelf te vergeten. Well not anymore.
  • Instant verjonging; Je hersenen en geest krijgen een reset door alle nieuwe verbindingen die aangelegd worden.

Je ervaart op spelende wijze:

  • De basis van Playfulness
  • De growth mindset
  • Hoe je Playfulness kunt integreren in je alledaagse leven
  • Mildheid naar jezelf en andere toe

Ben je docent en/of coach? Dan is de Professional Playgrounds iets voor jou!

Hallo, ik ben Margo, een doorgewinterde docent, pedagoog en theatermaker met een uitgebreide ervaring in het onderwijs, van kleuters tot volwassenen. Momenteel vervul ik de rol van docent pedagogiek en onderwijsontwikkelaar aan de Hogeschool Inholland. Daarnaast maak ik theater en ben ik bezig met het schrijven van een boek over het belang van speelsheid. Mijn drijfveer? Het plezier van spelen terugbrengen in het leven van volwassenen zodat kinderen daar weer van kunnen profiteren. Punt. Wees welkom!
Margo Jungerius