Over mij

It is I, Ik ben Margo zonder t, your playmaker, de go – to person als het gaat om spelen. Een theatergek, hondenmama, dagdromer én serial ondernemer.

I play for a living.

Door professioneel te spelen ben ik erin geslaagd om mijn dromen werkelijkheid te maken.

Ik heb een theaterschool opgericht, een eigen theater, een theaterbedrijf en samen met mijn theatercollectief speel ik momenteel door het hele land.

Spelen is de sleutel tot, ontwikkeling, creativiteit en vernieuwing. Daar help ik ‘grote’ mensen, organisaties en ondernemers bij.

Ik ben op een missie om Playfulness de buzz woord te maken van Nederland, en ach de hele wereld. Playfulness is net zoals de liefde, je ziet het bij andere. Je kan het voelen als je het zelf ervaart, maar probeer het maar eens uit te leggen. Playfulness is jong. We zijn nog niet op dat punt waarop we allemaal begrijpen wat we bedoelen met speelsheid bij volwassenen.

Let me do that for you

Mijn aanbod is gebaseerd op verschillende theorieën uit de pedagogiek, positieve psychologie, leren, groepsdynamica, design thinking, improvisatie en gegoten in spel plus creativiteit.

Ik ben opgeleid als docent, master pedagoog en in de bewegingsexpressie. Maar lekker belangrijk, want in deze rapidly changing world is play the ultimate skill tot master! Spel komt in al mijn werkzaamheden en dagelijks leven terug; improviseren, inleven, bluffen, observeren, verbinden, emoties, faalplezier, een ander zijn, autonomie, de ander laten stralen. En meer.

Leuke feitjes over mij….

  • Ik ben opgegroeid in Nieuw-Zeeland, dus je zult hier veel Engels tegenkomen. Als kind dacht ik dat “Double Dutch” een echte officiële taal was.
  • Ik schrijf groot en zelden binnen de lijntjes.
  • Meestal ontwaak ik rond 8 uur; als ik eerder wakker word, mag ik een compliment verwachten.
  • Ik heb voortdurend ideeën en krabbel overal op. WC papier, bonnetjes, mijn hand, jouw hand.
  • Stationery en art stuff kopen is een hobby van mij, maar ze daadwerkelijk gebruiken? Dat is een ander verhaal.
  • Ik heb bijna alle continenten bezocht, Antarctica ontbreekt nog.
  • Op mijn to-do lijst staat: een yogi worden of operazangeres

Lees hier meer over mijn bedrijven:

Hier heb ik al eerder gespeeld:

In de media:

https://www.bunniksnieuws.nl/lokaal/mensen/767338/margo-45-zet-zich-in-voor-cultuur-in-bunnik-ik-wil-iedereen-aan#closemodal

Margo Jungerius